Jäynäkisat on nyt esitehtävien palautusten myötä avattu!


Tässä ohjeita kisaan:


- Jos et ole vielä joukkueessa, kokoa kaveriporukka tai mene kiltasi joukkueeseen, jonka jäynistä vastaava on toivottavasti kerännyt.
Esitehtävien tuonnista sai lisäpisteitä, mutta ilmankin niitä kisaan voi osallistua vielä uudella joukkueella vailla mitään paineita.
- Jäynäkatselmus on 9.4. Kello 12:15 alkaen yliopistolla, jäyniä voi suorittaa tästä eteenpäin siihen asti, jolloin jäynä esitetään tuomaristolle
- Voittajat palkitaan, ja lisäksi yleisen sarjan voittaja saa kutsun valtakunnallisiin jäynäkisoihin syksyllä, ja fuksisarjan voittaja saa parannettua sijoitustaan Wapun uittojärjestyksessä
- Sarjojen teemat ovat: Yleinen sarja: Hajoaminen; Fuksisarja: Muuttaminen. Teemoja voi tulkita miten vain onnistuu tulkitsemaan.
- Jäyniä voi suorittaa Maapallon alueella.
- Ei saa jäynätä poliisia, palokuntaa, pelastushenkilöitä (yms viranomaisia, ajatelkaa itsekin) tai näiden kisojen tuomaristoa. Järjestyssääntöjä ja lakeja tulee myös noudattaa.
- Käytettäessä logoja, tuotemerkkejä tai yleisesti viitatessa olemassa oleviin virastoihin tai yrityksiin, niitä pitää muuttaa (fonttia, värejä, sanoja yms, “Oulun Ylipasto tiedottaa”) niin että tarkemmalla silmäyksellä ne tulisi erottaa aidosta.
- Jäynä ei saa aiheuttaa aineellista tai taloudellista vahinkoa, ja sen pitää olla ns. hyvän mielen jäynä
- Jäynä tulee purkaa, eli kertoa jäynätyille kyseessä olleen Teekkarijäynä
- Jäyniä voi tehdä useita, mutta vain yksi jäynä per joukkue saa osallistua kilpailuun
- Tuomaristolle jäynä on paras esittää videona, esittely (video plus muu härväys) saa maksimissaan kestää 10 minuuttia.

Lakkiluvan anomusohjeet on päivitetty! Lyhyesti sanottuna neuvoa-antavat on poistettu, ja tilalle on tullut uudenlainen tehtävä. Tästä eteenpäin ohjeet ovat seuraavat:

1. Anomus on palautettava Virallisella Paperilla.

3. Kirjoita Viralliseen Paperiin yhteystiedot, joilla saat OTY:n hallitukselta tiedon Lakkiluvan myöntämisestä / epäämisestä.

5. Aloita Lakkilupa-anomuksesi OTY:n puheenjohtajan lanseeraamilla maljankohotussanoilla "Pistetään kaikki punaselle!"

7. Lakkilupa-anomuksesta tulee selkeästi käydä ilmi, mihin tilaisuuteen / matkalle Lakkilupaa anotaan, mille ajalle sitä halutaan ja ketkä Lakkia luvan myötä käyttävät. Kirjoita siis ne nyt ylös.

9. Lakkilupa-anomukseen tulee integroida jossain muodossa myös seuraavat (malliksi perusmuodossa olevat) sanat: tähdellinen, sangviininen, turjake, kekkaloida, susikoira, konseptio ja härdelli. Lisää siis ne anomukseesi.

11. Lakkilupa-anomukseen tulee sisällyttää kaksi (2) relevanttia jonkun muun kuin oman tieteenalan äärimmäisteknillistä termiä, sekä hakemuksen loppuun omana osionaan näiden termien lyhyet selitykset.

13. Toimita Lakkilupa-anomuksesi OTY:n hallitukselle vähintään 5 arkipäivää ennen anotun Lakkiluvan alkamista. Myöhästyessäsi tee jokin Teekkarikulttuuriteko, esimerkiksi suorita jäynä tai tempaus, sanoita laulu, suorita laulukoe sialle tai muuta vastaavaa. Todisteen kulttuuriteon suorittamisesta voit joko kiinnittää anomukseen tai toimittaa muuten OTY:n hallitukselle.

15. Liitä anomukseesi joko Virallisen Paperin kääntöpuolelle tai liitteelle tehty taiteilijan näkemys Teekkarilakin käytöstä tapahtumassa. Taiteenlaji ja tyylisuunta ovat vapaat, kunhan lopputulos on järkevästi arkistoitavissa, ei kasvata anomuksen yhteiskokoa virallisesta paperista yli senttimetrillä mihinkään suuntaan, ei sotke itse anomusta tai sen ympäristöä eikä paina enemmän kuin Kulttuurisian elopaino.

 

Kahden viikon päästä pidetään Teekkariperinnepäivä yliopistolla ja jäsenilta Teekkaritalolla. Päivä on 13.2., ja kyseisen päivän aikana on paljon jännää ohjelmaa.

10-15 pidetään yhteiskiltistä keskusaulassa vihreiden naulakoiden ja Smoothie-barin välissä. Tällä yhteiskiltiksellä on mahdollisuus pelata Mario Kartia tai lautapelejä, juoda kahvia ja lueskellessa kiltalehtiä.

13-14 pitää viime vuoden Kulttuurisika Zacharias “Sakke” Hellberg Teekkarikulttuuriluennon omaan esiintymistyyliinsä TellUs:in Stagella.

Fuksit saavat luennon seuraamisesta pisteen passiinsa kohtaan “Teekkarikulttuurikoulutus” ja hyvän mielen.

18-> Teekkaritalolla jäsenilta, jonne ovat kaikki OTY:n jäsenet tervetulleita viettämään iltaa. Ohjelmana salin etuosassa Teekkarikiltojen hallitukset pääsevät kilpailemaan pienissä hassuissa lajeissa. Lisäksi paikalla jaetaan lumenveistokisojen palkinnot.

Tapahtuma on nimensäkin mukaisesti OTY:n jäsenille.

Huomio fukseille, että samana päivänä pidetään myös lumenveistokisat (tästä on toinen tiedotus), ja OTYmpialaiset (tästä on kolmas tiedotus), eli tästä päivästä on mahdollista saada noin miljoona fuksipistettä.

Kun hallituslainen on kisoissa suoritusvuorossa:

https://i.giphy.com/media/EpiaEXhGVC7kI/giphy.webp