Fuksiuhreilukisat sekä fuksilauluilta järjestetään tänä vuonna 16.10., fuksiurheilukisat klo 10:00-15:00 yliopiston läheisyydessä ja fuksilauluilta klo 18:00 alkaen Teekkaritalolla. Osallistua voi molempiin tai toiseen ja molemmista saa fuksipisteitä! Alla tarkempaa tietoa molemmista tapahtumista:

Fuksiurheilukisat järjestetään yliopiston läheisyydessä. Lähtörasti sijaitsee vihreillä naulakoilla ja aukeaa klo 10:00 ja sulkeutuu klo 15:00. Kerää siis 3-5 hengen joukkue kasaan ja tule kisaamaan leikkimielisillä rasteilla muita fukseja vastaan. Urheilukisat eivät vaadi itsessään urheilusuoritusta vaan tiedossa on mukavaa rastien kiertoa joukkueen kanssa.

Urheilukisojen jälkeen on Teekkaritalolla luvassa fuksilauluiltaa klo 18.00 eteenpäin. Fuksilauluilta on loistava tilaisuus opetella uusia lauluja Laulukalusta sekä samalla pääsette tutustumaan Teekkarikulttuurin kulmakiveen: laulukulttuuriin. Illan myötä myös saunat lämpiävät ja muistakaa myös OPM x 2 eli oma pyyhe ja pullo mukaan!:)

Molemmista tapahtumista on tiedossa fuksipisteitä: molemmista tapahtumista saa 2 fuksipistettä ELI yhteensä 4 pistettä! Lisäksi fuksilauluilassa on lakkilupa eli fuksilakin pitämisestä saa 1 fuksipisteen!