Hiphei ja iloista <lukuhetken vuorokaudenaikaa>!

Kuten varmaan moni osasi arvata, on tänäkin vuonna tulossa laulumarathon, ja tämä maili käsitteleekin sitten sitä aihettaElikkäs, ellei kalentereissanne jo lue, niin kirjatkaa sinne nyt sekä Laulumarathon 29.10. ja useita killan ja / tai kaveriporukan sanoitussessiota ennen tuota edellämainittua maanantaita! Homman nimi on siis, että sanoitatte muutamaan eri kategoriaan sopivia kappaleita ja esitätte ne Laulumarathonissa raadin ja laulukansan edessä. Voittajat palkitaan ruhtinaallisesti!


Tänä vuonna kategorioina:

  • Talo/vuosipäivä -sarja: Muistelkaa Teekkaritalon ylväyttä 25. juhlavuoden kunniaksi, tai tehkää yleinen syntymä/ vuosipäivälaulu. Ainahan jollain on merkkipäivä sitseilläkin! 
  • Lisäsäkeistö-sarja: Lisää uusi säkeistö olemassa olevaan lauluun
  • Juomalaulusarja: Laulu juomalle, kaljalauluja ei ikinä ole liikaa, lonkerolauluja on liian vähän ja siiderillekin voisi olla useampia. Toteuttakaa!
  • Speksisarja: Nääspeksi tulee Ouluun marraskuussa *hype*. Sarjan voittava sanoitus voidaan laulaa speksissä
  • Jokerisarja: Tällä voitte korvata minkä tahansa edellämainituista sarjoista, kunhan käytätte yhden pakollisen sanan lisäksi sanaa ”pilalla” tässä laulussa. Osoittakaa siis mieltänne mielestänne huonoja kategorioita kohtaan. ANARKIAA!

Pakolliset sanat on tänä vuonna Bingon muodossa. Idea on siis, että valitsette ainakin kolme (3) semmoista sanaa, jotka muodostavat bingon vaakaan, suoraan tai poikittain. Ja esitänkin binhon teille NÄIN EPÄKÄYTÄNNÖLLISESTI ja epäilyttävästi:

 
HUOM! Tänä vuonna arkistoinnin parantamiseksi tulee joukkueiden toimittaa 29.10. klo 12:00 mennessä sanoitukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -osoitteeseen. Lihavoikaa pakolliset sanat, jotta tarkistaminen helpottuu, kiitsa! :) Nämä otetaan esitysten jälkeen esiin tuomarointia ja erillisen luvan kanssa julkaisuakin varten.