Fuksi Beer Pong -turnaus järjestetään maanantaina 4.2. klo 15:00 alkaen Teekkaritalolla jo neljättä kertaa! Pelit pelataan kahden hengen joukkueissa ja mukaan mahtuu 16 nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta. Ottelut alkavat alkusarjoilla tasan klo 15:00 joten ole ajoissa paikalla! Alkusarjoilla päätetään otteluparit pudotuspeleihin, jotka huipentuvat pronssi- ja finaaliotteluun.

Jokainen joukkue saa pelata ainakin 4 peliä ja enintään pelejä yhdelle joukkueelle tulee 7. Pelit pelataan kuudella mukilla eli yhteen peliin per pelaaja (kolmen mukin täyttämiseen) riittää yksi tölkki (0,33 l). Juomaa (0,33l tölkkijuoma) tulee siis turnausta varten varata mukaan 7 tölkillisen verran. Ylimääräisten juomien nauttiminen pelien lomassa ei myöskään ole kielletty. Joukkue saa pelivälineet ennen pelien alkua paikan päällä.

Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvitse, joten rohkeasti vain mukaan. Turnauksen sääntöihin kannattaa tutustua etukäteen, ja ne löytyvät osoitteesta: http://www.oty.fi/cms/images/tiedostot/fuksiBeerPongSaannot.pdf 

Paikan päälle saa ja on toivottavaa tulla myös kannustamaan. Talolla tulee olemaan myös turnauksen ulkopuolella vapaassa pelikäytössä olevia pöytiä ja muutamat pelivälineet, joten kaikki rohkeasti kokeilemaan ja pelailemaan! Vaikka pelin nimi on Beer Pong, ei peleihin tarvitse käyttää kaljaa eikä halutessaan edes alkoholia. Saunat lämpenevät myös illan mittaan ja turnauspelien jälkeen tanssilattia raivataan, joten OPMx2 (eli oma pyyhe ja pullo mukaan :wink:).

Mukaan turnaukseen mahtuu vain 16 nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta! Joukkuuen nimi kannattaa miettiä etukäteen. Tarjolla on myös 5 varapaikkaa mahdollisten peruuntumisten sattuessa. Kolme parasta joukkuetta tullaan palkitsemaan ja lisäksi heille on luonnollisesti luvassa myös mainetta ja kunniaa.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 4.2. klo 12:00 osoitteessa: http://www.oty.fi/fuksibeerpong/