Jäynäkisat on nyt esitehtävien palautusten myötä avattu!


Tässä ohjeita kisaan:


- Jos et ole vielä joukkueessa, kokoa kaveriporukka tai mene kiltasi joukkueeseen, jonka jäynistä vastaava on toivottavasti kerännyt.
Esitehtävien tuonnista sai lisäpisteitä, mutta ilmankin niitä kisaan voi osallistua vielä uudella joukkueella vailla mitään paineita.
- Jäynäkatselmus on 9.4. Kello 12:15 alkaen yliopistolla, jäyniä voi suorittaa tästä eteenpäin siihen asti, jolloin jäynä esitetään tuomaristolle
- Voittajat palkitaan, ja lisäksi yleisen sarjan voittaja saa kutsun valtakunnallisiin jäynäkisoihin syksyllä, ja fuksisarjan voittaja saa parannettua sijoitustaan Wapun uittojärjestyksessä
- Sarjojen teemat ovat: Yleinen sarja: Hajoaminen; Fuksisarja: Muuttaminen. Teemoja voi tulkita miten vain onnistuu tulkitsemaan.
- Jäyniä voi suorittaa Maapallon alueella.
- Ei saa jäynätä poliisia, palokuntaa, pelastushenkilöitä (yms viranomaisia, ajatelkaa itsekin) tai näiden kisojen tuomaristoa. Järjestyssääntöjä ja lakeja tulee myös noudattaa.
- Käytettäessä logoja, tuotemerkkejä tai yleisesti viitatessa olemassa oleviin virastoihin tai yrityksiin, niitä pitää muuttaa (fonttia, värejä, sanoja yms, “Oulun Ylipasto tiedottaa”) niin että tarkemmalla silmäyksellä ne tulisi erottaa aidosta.
- Jäynä ei saa aiheuttaa aineellista tai taloudellista vahinkoa, ja sen pitää olla ns. hyvän mielen jäynä
- Jäynä tulee purkaa, eli kertoa jäynätyille kyseessä olleen Teekkarijäynä
- Jäyniä voi tehdä useita, mutta vain yksi jäynä per joukkue saa osallistua kilpailuun
- Tuomaristolle jäynä on paras esittää videona, esittely (video plus muu härväys) saa maksimissaan kestää 10 minuuttia.