Yleisiä ohjeita

 

Jäsenyyteen ja lakkeihin liittyvät kysymykset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Lue kuitenkin ensin alla olevat ohjeet!

 

Kun haluat ostaa teekkarilakin, kokardin, OTY-nauhaa tai liittyä OTYn jäseneksi, toimi seuraavasti:

 

  1. Katso ko. hyödykkeen hinta ja viitenumero alla olevasta luettelosta.
  2. Maksa maksu Oulun Teekkariyhdistys ry:n pankkitilille Kauhavan Osuuspankki / POP-Oulu IBAN: FI22 4744 3020 0140 61, BIC: HELSFIHH. Muista mainita viitenumero maksaessasi. Jos maksua ei makseta omalta tililtäsi, pyydä maksajaa mainitsemaan viestikentässä myös oma nimesi. Ota maksusta kuitti! Verkkopankista tulostettu kuitti kelpaa vain, jos siinä on näkyvillä maksun arkistointitunnus.
  3. Tule maksukuitin kanssa OTYn toimistoon päivystysaikana, eli maanantaisin klo 11-14.

 

Yleisimmät maksut:

 

Ainaisjäsenmaksu, lakki ja kokardi Fukseille

 

Huom! Tämä ohje koskee vain fukseja (1. vuoden opiskelijoita).

 

 

 


Oulun Teekkariyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi pääsee Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan opiskelija, jonka opinnot johtavat diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkintoon. Ainaisjäsenmaksu on 30 euroa. Lakin hinta on joko 100, 110 tai 120 euroa tilausajankohdan mukaan. Lakki on siis sitä edullisempi, mitä aiemmin sen tilaa ja maksaa.
Jäsenhakemus- ja lakkitilauslomakkeen voi täyttää päivystysaikana OTYn toimistossa tai tulostaa etukäteen. Samalla voit sovittaa lakkia.

 

 

 

Jäsenyys astuu voimaan, kun hakija on maksanut jäsenmaksunsa, täyttänyt jäsenhakemuksen ja jäsenhakemus on hyväksytty OTYn hallituksen kokouksessa.

 


Alla olevat hinnat sisältävät sekä lakkimaksun että OTYn jäsenmaksun sekä eräpäivät maksulle. Huomaa, että saadaksesi lakin edullisemmalla hinnalla sinun on sekä maksettava maksu ennen eräpäivää että toimitettava jäsenhakemus OTYlle viimeistään eräpäivänä.

 

Hinta (eräpäivä 25.11.2013): 135,00 euroa
Hinta (eräpäivä 3.2.2014): 150,00 euroa
Hinta (eräpäivä 3.3.2014): 160,00 euroa
Viite: 1012


 

Fuksit saavat tarkemmat ohjeet lakin tilaamiseen ja jäseneksi liittymiseen omalta pienryhmäohjaajaltaan.

 

 

Ohjeet muille kuin fukseille löytyvät täältä