Yhdistyksen tunnukset

Teekkarilakki

Solmut lakin tupsunyörissä tarkoittavat jokaista hengissä selvittyä oululaista TeekkariWappua. Teekkarin valmistuessa Diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi solmut aukaistaan ja narua (yritetään) suoristaa.

Fukseille Teekkarilakki luovutetaan Wapun rituaalikokeiden jälkeen jolloin koettelemuksista selvinneet vihitään Teekkareiksi. Lakinkäyttäjän on myös syytä tutustua sekä lakkiasetukseen että lakkilakiin sivulla Teekkarilakki.

Kokardina lakissa käytetään kunkin killan omaa tunnusta. Oulun Teekkariyhdistyksen puheenjohtaja pitää kuitenkin lakissaan yhdistyksen tunnusta. Sen lisäksi lakin tipassa pidetään killan tai OTYn kokardia merkkinä hallitusvuodesta.

Isännän viiri

Yhdistyksen isännän viiriä käytetään Teekkaritalon lipputangossa merkkinä Oulun Teekkariyhdityksen "isäntäväen" läsnäolosta. Viiri nostetaan salkoon aina illanvieton tai tapahtuman alkaessa ja lasketaan, kun isäntäväki on poistumassa ja viimeistenkin juhlijoiden on aika lähteä kotiin.

Teekkarilakkiin tulevat kokardit

Oulun Teekkariyhdistys Oulun Arkkitehtikilta