Hinnastot

Yleisiä ohjeita

Teekkarilakin voi tilata ainoastaan Oulun Teekkariyhdistyksen kautta. Teekkarilakit tilataan lukuvuosittain yhteistilauksena ja ne saapuvat huhtikuun loppupuolella. Erillisiä yksittäistilauksia ei tehdä.

Teekkarilakki luovutetaan hakijalle tilaamista seuraavana Wappuaamuna 1.5. klo 04.00 lakituspaikalla.

Fukseilta lakin saamiseksi edellytetään, että heillä on vähintään neljä pistettä per sarake sarakkeissa 1-8 (9. sarake on vapaaehtoinen) ja he ovat osallistuneet fuksiuittoihin 30.4.

Jos lakki jää Wappuaamuna saamatta, voi sen hakea äitienpäivän surulakituksesta tai Teekkaritalolta syyskuun Talopäivystyksistä aina 30.9. asti. Mikäli lakkia ei ole noudettu määräaikaan mennessä, siirtyy noutamaton lakki Oulun Teekkariyhdistyksen omaisuudeksi. Noutoaikaa voidaan pidentää hyvän syyn nojalla, jos niin erikseen sovitaan.

Jäsenyyteen ja lakkeihin liittyvät kysymykset: sihteeri [a] oty.fi.

Lue kuitenkin ensin alla olevat ohjeet!

Kun haluat ostaa teekkarilakin, kokardin, OTY-nauhaa tai liittyä OTYn jäseneksi, toimi seuraavasti:

1. Katso ko. hyödykkeen hinta ja viitenumero alla olevasta luettelosta.
  2. Maksa maksu Oulun Teekkariyhdistys ry:n pankkitilille Pohjanmaan Osuuspankki/Oulun konttori IBAN: FI22 4744 3020 0140 61, BIC: POPFFI22. Muista mainita viitenumero maksaessasi. Jos maksua ei makseta omalta tililtäsi, pyydä maksajaa mainitsemaan viestikentässä myös oma nimesi. Ota maksusta kuitti! Verkkopankista tulostettu kuitti kelpaa vain, jos siinä on näkyvillä maksun arkistointitunnus.
  3. Tule maksukuitin kanssa OTYn toimistoon päivystysaikana, eli maanantaisin klo 11-14. Päivystykset löytyvät myös etusivun kalenterista.

Yleisimmät maksut:

Ainaisjäsenmaksu, lakki ja kokardi Fukseille

Huom! Tämä ohje koskee vain fukseja (1. vuoden opiskelijoita).

Oulun Teekkariyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi pääsee Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan opiskelija, jonka opinnot johtavat diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkintoon. Ainaisjäsenmaksu on 30 euroa. Lakin hinta on sitä edullisempi, mitä aiemmin sen tilaa ja maksaa. Lakkien hinnat päivitetään myöhemmin tälle sivulle.
Jäsenhakemus- ja lakkitilauslomakkeen voi täyttää päivystysaikana OTYn toimistossa tai tulostaa etukäteen. Samalla voit sovittaa lakkia.

Jäsenyys astuu voimaan, kun hakija on maksanut jäsenmaksunsa, täyttänyt jäsenhakemuksen ja jäsenhakemus on hyväksytty OTYn hallituksen kokouksessa.

Alla olevat hinnat sisältävät sekä lakkimaksun että OTYn jäsenmaksun sekä eräpäivät maksulle. Huomaa, että saadaksesi lakin edullisemmalla hinnalla sinun on sekä maksettava maksu ennen eräpäivää että toimitettava jäsenhakemus OTYlle viimeistään eräpäivänä.

Hinta (eräpäivä 28.11.2016): 140€
Hinta (eräpäivä 6.2.2017): 150€
Hinta (eräpäivä 6.3.2017): 160€
Viite: 1012

Fuksit saavat tarkemmat ohjeet lakin tilaamiseen ja jäseneksi liittymiseen omalta pienryhmäohjaajaltaan.

Ainaisjäsenmaksu, lakki ja kokardi Teekkareille

Huom! Tämä ohje koskee vain Teekkareita (2.-n. vuoden opiskelijoita) sekä seniorijäseneksi haluavia.

Hinta: 160€
Viite: 1009

Oulun Teekkariyhdistys ry:n varsinaisiksi jäseniksi pääsee Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan opiskelija, jonka opinnot johtavat diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkintoon. Ainaisjäsenmaksu on 30 euroa.

Yhdistyksen seniorijäseniksi voivat päästä Oulun yliopiston teknillisessä tiedekunnassa opiskelleet loppututkinnon suorittaneet henkilöt. Myös seniorijäsenyyttä anovien täytyy maksaa ainaisjäsenmaksu.

Teekkarilakin voivat tilata Oulun Teekkariyhdistys ry:n jäsenet. Lakin hinta vaihtelee Wahlmannin tarjousten mukaisesti vuosittain.

Jäsenhakemus- ja lakkitilauslomakkeen voi täyttää päivystysaikana OTY:n toimistossa. Samalla voit sovittaa lakkia.

Jäsenyys astuu voimaan, kun hakija on maksanut jäsenmaksunsa, täyttänyt jäsenhakemuksen ja jäsenhakemus on hyväksytty OTY:n hallituksen kokouksessa.

Ainaisjäsenmaksu

Hinta: 30,00 euroa
Viite: 2008

Huom! Käytä tätä viitenumeroa vain, jos haluat liittyä jäseneksi mutta et tilata lakkia.

Ainaisjäsenmaksun maksamisen lisäksi sinun täytyy täyttää myös jäsenhakemuslomake, joita saa Teekkaritalolta päivystysaikaan tai tästä linkistä.

Lakki ja kokardi

Hinta: 140€
Viite: 3007

Huom! Käytä tätä viitenumeroa, jos olet jo OTYn jäsen ja haluat tilata lakin. Lakkeja myydään vain OTYn jäsenille.

Kokardit (vain jäsenille)

Hinta: 12,00 euroa
Viite: 5005

OTY-nauha (vain jäsenille)