Heipä hei kaikille!

OTY:n Teekkaritalopäivystykset palaavat kesätauolta, ja ne järjestetään tuttuun tapaan joka maanantai 9.9. alkaen. Päivystysaika on klo 11.00-14.00, kulku sisäpihan ovesta.

Wapun ja muiden kevään tapahtumien löytötavaroita on paljon, joten tule hakemaan hukkaamasi tavarat takaisin! Löytötavaroita on mahdollista käydä etsimässä päivystyksissä 9.9. ja 16.9. Tämän jälkeen tavarat hävitetään.

Mikäli tilasit Teekkarilakin viime Wapuksi, tulee se noutaa viimeistään syyskuun viimeisestä päivystyksestä, eli  30.9. Jos et pääse noutamaan lakkiasi syyskuun päivystyksistä, laita sähköpostia allekirjoittaneelle heti. Viesti riittää siihen, että osaamme ottaa lakin sivuun. Mikäli viestiä ei ole laitettu, ei lakkia ole minkään syyn nojalla mahdollista syyskuun jälkeen lunastaa itselleen.

---

Hello everyone,

With the beginning of the new academic year, Teekkaritalo Service Hours also continue. The Service Hours are held every Monday from 11am to 2pm at Teekkaritalo (Kalervontie 7), starting on the 9th of September. Lost and found items from Wappu are kept until the 16th of September.

Parhain terveisin / Best regards,

--

Elena Männikkö

Sihteeri

Oulun Teekkariyhdistys ry

+358 44 305 1483

sihteeri [a] oty.fi