Yleisiä ohjeita

Oululaisena opiskelijana voit tilata Teekkarilakkisi ainoastaan Oulun Teekkariyhdistyksen kautta. Teekkarilakit tilataan lukuvuosittain yhteistilauksena ja ne saapuvat huhtikuun loppupuolella. Erillisiä yksittäistilauksia ei tehdä.

Teekkarilakki luovutetaan hakijalle aikaisintaan tilaamista seuraavana Wappuaamuna 1.5. klo 04.00 Lakituspaikalla.

Fukseilta Lakin saamiseksi Wappuaamuna edellytetään, että he ovat osallistuneet fuksiuittoihin 30.4. Fuksiuittoihin osallistumiseen vaaditaan, että Fuksipassi on palautettu ja siinä on vähintään neljä pistettä per sarake sarakkeissa 1-8 (9. sarake on vapaaehtoinen).

Jos Lakki jää Wappuaamuna saamatta, voi sen hakea äitienpäivän lakituksesta tai Teekkaritalolta syyskuun Talopäivystyksistä aina 30.9. asti. Mikäli Lakkia ei ole noudettu määräaikaan mennessä, siirtyy noutamaton Lakki Oulun Teekkariyhdistyksen omaisuudeksi. Noutoaikaa voidaan pidentää hyvän syyn nojalla, jos niin erikseen sovitaan.

Kun haluat ostaa Teekkarilakin, kokardin, OTY-nauhaa tai liittyä OTYn jäseneksi, toimi seuraavasti:

 1. Katso ko. hyödykkeen hinta ja viitenumero alla olevasta luettelosta.
 2. Maksa maksu Oulun Teekkariyhdistys ry:n pankkitilille:
  IBAN: FI51 5741 4020 1095 70
  BIC: OKOYFIHH
  .
 3. Muista mainita viitenumero maksaessasi. Jos maksua ei makseta omalta tililtäsi, pyydä maksajaa mainitsemaan viestikentässä myös oma nimesi.
 4. Ota maksusta kuitti! Verkkopankista tulostettu kuitti kelpaa vain, jos siinä on näkyvillä maksun arkistointitunnus.
 5. Tule maksukuitin kanssa OTYn toimistoon toimistotuntien aikana eli maanantaisin klo 11-14. Toimistotunnit ja mahdolliset muutokset näet myös sivussa olevasta Toimistotunnit & HalKot -kalenterista.

Jäsenyyteen ja Lakkeihin liittyvät kysymykset: sihteeri [a] oty.fi.