Urheilu

Oulun Teekkariyhdistys järjestää joka maanantai yhteisen lenkin jäsenistölleen. Lenkki lähtee siis joka maanantai klo 18.30 Teekkaritalolta osoitteesta Kalervontie 7 ja juoksemme noin tunnin lenkin kohtuullisen rauhallista tahtia. Mikäli lenkkeiljät haluavat käydä lyhyempää tai pidempääkin lenkkiä, näinkin voidaan tehdä, mikäli se kaikille sopii.

Mikäli väkeä on enemmänkin, voidaan jakaa porukka erilaisiin ryhmiin juoksuvauhdin mukaan. Usein lenkin jälkeen on myös mahdollisuus käydä saunomassa Teekkaritalolla, saunavarusteet voi jättää lenkin ajaksi Talolle. Saunomismahdollisuudesta tai peruutetusta lenkistä tiedoitetaan sähköpostitse.

Lenkistä voi myös tiedustella sähköpostitse osoitteesta urheiluvastaava [a] oty.fi.

Mikäli viestiä ei kuulu, niin lenkki on normaaliin tapaan ilman saunaa ja juostaan sillä porukalla, mikä paikalla sattuu olemaan. Talvella pakkasrajana on ollut -15 astetta tai enemmin pakkasta klo 18.00 mitattuna Linnanmaan sääasemalta. Mittarin lukemaa voit katsella osoitteesta http://weather.willab.fi/weather.html. Viime hetken tietoa saatavilla irc-kanavalta.

Fuksit huomio! Lenkistä saa myös fuksipisteitä!