Renkaanvaihtotempausten tuotto OYS:n foniatrian osastolle

 

Oulun Teekkariyhdistys järjesti sekä syksyllä että keväällä renkaanvaihtotempauksen. Tempauksissa Teekkarit vaihtoivat ihmisille autoihin renkaat vapaaehtoista korvausta vastaan.Kummallakin kerralla tempauksessa vaihdettiin renkaat noin 100 autoon.

 

 

 

 

 

Oulun Teekkariyhdistys järjesti sekä syksyllä että keväällä renkaanvaihtotempauksen. Tempauksissa Teekkarit vaihtoivat ihmisille autoihin renkaat vapaaehtoista korvausta vastaan. Kummallakin kerralla tempauksessa vaihdettiin renkaat noin 100 autoon.

 

Oulun Teekkariyhdistys järjesti sekä syksyllä että keväällä renkaanvaihtotempauksen. Tempauksissa Teekkarit vaihtoivat ihmisille autoihin renkaat vapaaehtoista korvausta vastaan. Kummallakin kerralla tempauksessa vaihdettiin renkaat noin 100 autoon. Tempauksista saatiin tuottoa yhteensä noin 2700 euroa. Tempauksien tuotoilla hankittiin OYS:n foniatrian osastolle pelejä, leluja sekä kirjallisuutta lapsille. Teekkarit kävivät luovuttamassa tiistaina 9.11.2010 lahjoituksen foniatrian osastolle.

Oululehdessä:
http://www.oululehti.fi/etusivu/renkaanvaihtorahat_lahjoitettiin_lapsille_4955435.html