Fuksit HOX! Tiistaina aimopläjäys Teekkarikulttuuria tarjolla!

Voi mikä mahdoton tarjous! Fuksipisteitä sen kuin ropisee! Tiistaina 24.9. on mahdollista ansaita huimat 8 fuksipistettä (sekä vaihtaa fuksisuunnistuksen kuulumisia…)!! 


Tiistai-iltapäivä starttaa klo 15-18 (osallistuminen kisaan viim. klo 18!) fuksiurheilukisoilla yliopiston pihalta OAMK:in kyykkäkopilta (oranssi työmaakoppi 2T- ja X-ovien välissä). Urheilukisoihin osallistutaan kolmen hengen joukkueissa (joukkueen voi koota myös paikanpäällä). Kyse ei suinkaan ole liian vakavahenkisestä urheilusta, vaan osallistua voi ihan normaalikamppeissakin. Kisa koostuu urheiluaiheisista, leikkimielisistä rastitehtävistä. Parhaat palkitaan illan fuksilaulukisoissa ja jokaiselle osallistuneelle on tarjolla 2 fuksipistettä. 

Fuksiurheilukisan jälkeen voi siirtyä heti lämpimään saunaan Teekkaritalolle klo  17-19. Samalla aikavälillä on mahdollista tehdä yläkertaan Teekkarilakkitilaus toimittamalla jäsenhakemuksen ja maksukuitin. Teekkarilakkitilauksen yhteydessä saa oman Laulukalunsa, jota puolestaan lauletaan läpi illan fuksilauluillassa. Ohjeet lakkitilaukseen löytyy: 

https://www.oty.fi/fi/yhdistys/tunnukset/hinnat-ja-tilaaminen 


Klo 19.00 starttaa Fuksilauluilta, jossa tutustutaan Teekkarilaulukulttuuriin ja meidän ikiomaan Laulukaluun Kulttuurisian johdolla. Luvassa 2 fuksipistettä osallistujille, joten kaikki rohkeasti mukaan. Teekkari laulaa tunnetusti mieluummin kuin hyvin, miksei siis fuksikin . Myös illan päälle saunat lämpenevät virallisen osuuden jälkeen. 

Lauluillan yhteydessä voi nohevimmat fuksit suorittaa myös laulukokeen, joka on 1 fuksipisteen arvoinen. 

ELI: 

2 pistettä: fuksiurheilukisat, Kyykkäkopilta klo 15-18 
3 pistettä: Teekkarilakkitilaus, Teekkaritalo 17-19 
2 pistettä: Fuksilauluilta, Teekkaritalo klo 19 -> 
1 piste: Laulukoe, Teekkaritalo illanpäälle 

Yhteensä kahdeksan hyvää syytä urheilla ja laulaa. Nähdäänpäs siis kyykkäkopilla ja Talolla!