Laulumarathon 28.10.2019

Arvon lukija,

Olemme kokoontuneet tänne kuulemaan lokakuun 28.10. tapahtuvasta Laulumarathonista. Tällöin laulamme 14:00 alkaen rakkaan Laulukalumme läpi, eli kaiken mitä siihen kirjaan on painettu.

Tässä ei kuitenkaan ole kaikki, sillä tarkoitus on kuulla myös uunituoreita sanoituksia kilpailun muodossa. Ja lähtee:

https://www.youtube.com/watch?v=_6IO15PvyRE

 

SANOITUSKILPAILU 2019

 

Kilpailuun voi osallistua haluamallaan joukkueella. Kategorioita on tänä vuonna neljä, jokaiseen voi joukkue osallistua usealla sanoituksella.

Kappaleet tulee esittää laulumarathonissa kello 18 alkavassa kuulemuksessa raadille ja yleisölle. Parhaat sanoitukset palkitaan.

Osallistuvat sanoitukset on lähetettävä kulttuurisialle kyseisenä päivänä 28.10. viimeistään kello 12:00 osoitteeseen kulttuurisika[at]oty.fi . Lähettämällä sanoitukset annatte myös OTYlle oikeudet käyttää niitä esimerkiksi tulevissa laulukirjoissa asianmukaisten tekijätietojen kanssa.

 

Fuksithan saavat tästä tapahtumasta pisteitä seuraavasti:

”Osallistuminen laulutapahtumaan ja/tai osallistuminen biisien suunnitteluun ja niiden esittämiseen (1p per suoritus).” Koko aikaa ei tietenkään tarvitse olla mukana laulamassa, kunhan osallistuu.

 

Kategoriat:

 

  1. Yleinen sarja

Aihe on vapaa, mutta sanoitukseen on sisällytettävä kolme (3) tai enemmän pakollista sanaa annetusta bingoruudukosta (liitteenä) niin, että sisällytetyt sanat muodostavat bingon. Mikäli tähän sarjaan osallistuu useammalla sanoituksella, jokaisen niistä pitää sisältää bingo, mutta bingo voi olla eri. <äärimmäisteknillinen sana> tarkoittaa että laitatte siihen jonkun äärimmäisteknillisen sanan, mikäli ette välttämättä halua laulaa “pienempi kuin äärimmäisteknillinen sana suurempi kuin”

 

  1. Holiton sarja

Holillisille eri juomalajeille löytyy nykyisin hyvin lauluja, mutta entäs kun on ottanut sitseille mukaan jotain tiettyä nollaprosenttista?

Tässä kategoriassa siis ylistetään niitä juomia, jotka ovat hyviä ilman että tulee höpö olo (pärinä voi olla asia erikseen). Laulu voi olla tarkoitettu tietylle juomalle tai usealle erille.

 

  1. Wesibussi-sarja

Rakas Wesibussimme viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaa. Tämän kategorian lauluissa voi muistella menoa sen sisällä, juhlistaa sitä tai muuten tavoittaa sen tunnelman.

 

  1. Selfroast-sarja

Edustamanne taho on varmasti loistava porukka, Teekkareita kun ovat, mutta siitä syystä itseironisuutta löytyy varmasti. Tässä sarjassa pääsee roastaamaan porukkaansa sydämensä kyllyydestä, on se sitten oma kilta, Teekkarit, opiskelijat, oululaiset tai mihin kuuluukaan.

Disclaimer että hyvähenkisyys on toki yksi arviointiperusteista.

 

Onnea sanoituksiin!

 

Tl;dr:

Laulumarathon ma 28.10.

Kalun läpilaulaminen alkaa kello 14:00

Sanoituskilpailun tuotosten esittäminen 18:00

Sauna on

Lakkilupa on