NääsPeksi 23.11.2019

Vuoden 2019 NääsPeksi “Swing of Time – 50-luvun viemää” kutsuu nimensä mukaisesti katsojansa värikkään 50-luvun pauloihin ja pyörteisiin.

Waspin mahtisuku on kietonut Springfieldin idyllisen pikkukaupungin verkkoonsa. Häikäilemättömän Daniel Waspin suunnitelmat mutkistuvat, kun kaupunkiin saapuu omalaatuinen muukalainen Tony Valentine. Kun Waspin voimakastahtoinen kihlattu Emma Baker iskee tulokkaaseen silmänsä, kolmiodraama on valmis.

Muuttaako Waspin suvun uusi yksityissairaala historian kulun pysyvästi? Syyttääkö pormestari Taylor Johnson kommunisteja? Kuka saa ja kenet? Ja mikä on automekaanikko Eddie O’Reallyn erityistaito?

Varaa lippusi osoitteesta https://www.oty.fi/naaspeksi2019, ja lunasta se tai ne lipunmyynnistä. Lipunmyynti on seuraavina aikoina:
Linnanmaan kampuksen vihreillä naulakoilla ti 19.11 ja ke 20.11. aikavälillä 10-14.
Kontinkankaan kampuksen Kiepissä, Medisiinan edessä to 21.11. aikavälillä 11-13
Lippuja on kahdenlaisia:
A-luokan lippuja (20€/kpl), joilla varmistat itsellesi parhaat paikat salin edestä ja keskeltä, sekä
B-luokan lippuja, jotka saat halvempaan (15€/kpl) hintaan, mutta joiden paikat ovat salin laidoilla ja perällä.

Esitys alkaa 23.11. klo 18:00 Pohjankartanon salissa. Pukukoodi: Cocktail / Smart Casual.
Esitys kestänee jonnekin 21 ja 22 välille, riippuen asioista.

Tämän jälkeen katsojat ja esiintyjät pääsevät pitämään jatkoja Teekkaritalolle (jatkot ovat lipullisille). Jokainen speksiesitys ja sen pituus on erilainen johtuen interaktiivisista omstart-huudoista, joita yleisö saa huudella esiintyjille.

Esimerkiksi ”Omstart: Bändi ja näyttelijät vaihtavat paikkoja” aiheuttaa sen, että edellinen kohtaus tai osa siitä esitetään siten, että bändin jäsenet vaihtavat paikkaa näyttelijöiden kanssa.

Pukukoodina Oulussa speksiä katsovilla on perinteisesti jotain hienompaa, smart casualin ja cocktailin alueella. Onhan kyseessä kuitenkin kylttyyriä.

Jos on huolia, murheita tai toiveita, ota yhteys kulttuurisikaan: kulttuurisika( ät )oty.fi

Nähdään esityksessä!

Ilmoittautuminen alkaa 11.11.2019 17:00 osoitteessa https://www.oty.fi/naaspeksi2019/