Teekkariperinneviikko 17.-21.2.

Heipä hei!

Teekkariperinneviikko starttaa yliopistolla 17.2.! Oulun Teekkariyhdistyksen 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pidensimme Teekkariperinnepäivän kokonaiseksi viikoksi. Viikon aikana on pientä tapahtumaa jokaiselle päivälle, kuten musiikkiesityksiä, tempauksia sekä kisailuja, ja suurin osa tapahtumista järjestetään yliopistolla päiväsaikaan. Ota luennoilta hieman vapaata ja juhlista kanssamme Oululaista Teekkariutta! Viikon ohjelma on seuraavanlainen:

17.2. Vapaa-ajanjaoksen Teekkaritietovisa
18.2. Teekkaritorvien esitys
19.2. Jäsenilta ja hallituskisat
20.2. Laulutempaus
21.2. Yhteiskiltahuone ja Teekkariperinneluento

Tarkemmin jokaisesta tapahtumasta:

17.2. Vapaa-ajanjaos järjestää yliopistolla kaikille avoimen tietovisan Teekkarikulttuurista. Luvassa on palkintoja, joten nyt kannattaa lukea historiikit läpi ja käydä näyttämässä taitonsa! Jos tietovisasta ei irtoa palkintoja, voi perjantain Teekkariperinneluennolla käydä kertaamassa historiaa.

18.2. Teekkaritorvet esiintyvät 12:15-12:45 yliopiston aulatiloissa. Myös Teekkaritorvilla on tänä vuonna juhlavuosi, sillä he täyttävät huikeat 50 vuotta! Juhlavuosien kunniaksi Torvet tansittavat yleisöä yliopistolla. Tule kuuntelemaan pirteää esitystä, joka saa ajatukset suuntautumaan jo Wappuun.

19.2. Järjestetään kaikille Oulun Teekkariyhdistyksen jäsenille jäsenilta Teekkaritalolla. Jäsenilta alkaa kello 18:00 ja illan aikana kiltojen hallitukset kisaavat leikkimielisessä kilpailussa toisiaan vastaan. Tule kannustamaan oma kiltasi voittoon! Illan aikana voi käydä myös lämmittelemässä saunassa ja karistamassa opiskeluhuolet tanssilattialle. Fuksit saavat jäseniltaan osallistumisesta pisteen fuksipassin jokereihin.

20.2. Temmataan kaikki yhdessä! 1920-luvulla on sanoitettu kaunis kappale, Ikuisen Teekkarin laulu, joka esitetään nyt kaikki yhdessä flashmob tyylisesti Oulun yliopistolla. Annetaan Teekkariuden kuulua! Tempauksesta tulee yksityiskohtaiset ohjeet erikseen, mutta kertaa jo laulun sanat valmiiksi, sillä mitä enemmän osallistujia, sitä mahtipontisempi esitys!

21.2. Avataan yliopiston aulatiloihin Yhteiskiltahuone, jossa voi tehdä kaikkea sitä, mitä kiltahuoneella voi yleensäkin tehdä! Yhteiskiltahuone on avoinna 10:00-15:00, ja se löytyy 2T-ovilta päin saavuttaessa heti oikealla olevasta vapaasta opiskelutilasta. Tule pelaamaan kavereiden kanssa Mario Kartia tai ihan vain juomaan kahvit luentojen välissä. Päivän aikana pidetään myös Teekkariperinneluento kello 14:00 alkaen TellUs Backstagella. Fuksit saavat luennon seuraamisesta pisteen passiinsa kohtaan “Teekkarikulttuurikoulutus”, ja äärettömän tärkeää tietoa Teekkariudesta.

Unohtuiko jotain? Viikon aikataulu on nähtävissä helposti myös OTY:n nettisivuilla.

Koska kyseessä on Teekkariperinneviikko, haluamme Teekkareiden näkyvän kampuksella. Siksipä viikon aikana on mahdollisuus ulkoiluttaa lakkia yhteensä 60 tunnin ajan! Huomaathan, että lakkia ei tarvitse erikseen riisua paikasta toiseen siirtymisen ajaksi. Lakkiluvat ovat voimassa seuraavasti:

17.2. 10:00-18:00 Oulun yliopistolla
18.2. 08:00-18:00 Oulun yliopistolla
19.2. 08:00-18:00 Oulun yliopistolla ja 18:00-00:00 Teekkaritalolla
20.2. 00:00-08:00 Teekkaritalolla ja 08:00-18:00 Oulun yliopistolla
21.2 08:00-16:00 Oulun yliopistolla

TL;DR

MITÄ? Teekkariperinneviikko
MISSÄ? Oulun yliopistolla ja Teekkaritalolla
MILLOIN? 17.2.-21.2.
LAKKILUPA? On!

Riemukkain terveisin,


Meea Tikkanen
Kulttuurisika
Oulun Teekkariyhdistys ry
kulttuurisika (at) oty.fi