OTYn tapahtumat, Wappu ja koronavirus

Olette varmasti jo kuulleet maailmalla ja Suomessa leviävästä koronaviruspandemiasta. Epidemian leviämisen hidastamiseksi Suomessa, OTY on peruuttanut seuraavat tapahtumat:
Fuksi Beerpong 16.3.
Ratikan peli-ilta 30.3.
Fuksisitsit 9.4.
Tuunaa haalarisi Wappuun 14.4.

Lisäksi Oulun jäynäkisat ja jäynän julkistus on siirretty syksylle. Uudesta julkistuksen päivämäärästä ja kisa-ajasta tiedotetaan syksymmällä.

Virus tulee luultavasti myös vaikuttamaan Wapun tapahtumiin ja aikatauluihin. Esimerkiksi osa Wapun tapahtumista voidaan mahdollisesti siirtää syksylle, mikäli niitä ei voida keväällä epidemian vuoksi järjestää. Wapun ja mahdollisen syysWapun tapahtumista ja aikatauluista tullaan tiedottamaan myöhemmin lisää.

Vaikka Wappu isoilta osin saattaakin muuttua tai siirtyä epidemian alla, eivät fuksit tänäkään keväänä jää uittamatta. Fuksipisteiden laskennassa tullaan ottamaan huomioon viruksen vaikutus fuksipisteiden keräämiseen. Jos fuksipisteiden keräämisestä ja riittävyydestä herää kysymyksiä ottakaa yhteyttä OTYn fuksiohjaajaan (fuksiohjaaja@oty.fi) tai kiltanne fuksivastaavaan.

Yhtäkaikki ja kävi miten kävi:
Wappu tulee!