OTY goes web 2.0!

 

Wapun aikana on tapahtunut sangen kummia ja Oulun Teekkariyhdistyksen verkkosivut ovat kokeneet pääsiäisen jälkeen ylösnousemuksen! Uudet sivut pyörivät nyt Joomla! -sisällönhallinnan päällä ja kaikki on nyt hip&in ja web 2.0.

 

Wapun aikana on tapahtunut sangen kummia ja Oulun Teekkariyhdistyksen verkkosivut ovat kokeneet pääsiäisen jälkeen ylösnousemuksen! Uudet sivut pyörivät nyt Joomla! -sisällönhallinnan päällä ja kaikki on nyt hip&in ja web 2.0.

 

Kauan ja ansiokkaasti palvelleet verkkosivut, joiden toteutuksesta on vastannut Markus Haataja ja ulkoasusta Tuomas Nissinen, jäävät nyt OTYn hämärien arkistojen kätköihin, mistä niitä voivat nostalgianjanoiset toimijat hipelöidä. Oulun Teekkariyhdistys haluaa kiittää vanhoja partoja, joiden työn jälki on kestänyt huomattavan kauan portissa 80 kulkevien palveluiden areenalla

 

Uudet sivut ovat nyt tässä, mutta se ei tarkoita, että kehittäminen millään tapaa olisi nyt tässä. Vastaisuudessa verkkosivuista saa laittaa huomioita ja toiveita Verkkomestarille, joka pyrkii pitämään OTY:n sivut tekniikan terävän säilän kärjessä!