Wesibussi kaikkien aikojen tulokseen!

 

Aito ja alkuperäinen Wesibussi kiittää Wapun aikana bussissa matkanneita,heiluneita ja hyppineitä juhlijoita. Yhteistyössä Unicefin ja Koskilinjat Oyn kanssa 12. kertaa järjestetty tempaus keräsi taas ennätysmäärän keräystuloja, yli 6000 euroa, jotka ohjataan suoraan Jano 2011 -kampanjan käyttöön ja sitä kautta puhdasta vettä eniten tarvitseville.

 

 

Aito ja alkuperäinen Wesibussi kiittää Wapun aikana bussissa matkanneita,heiluneita ja hyppineitä juhlijoita. Yhteistyössä Unicefin ja Koskilinjat Oyn kanssa 12. kertaa järjestetty tempaus keräsi taas ennätysmäärän keräystuloja, yli 6000 euroa, jotka ohjataan suoraan Jano 2011 -kampanjan käyttöön ja sitä kautta puhdasta vettä eniten tarvitseville.

Matkaajia bussissa wappuna oli yhteensä yli 4000 henkeä. Tämän vuoden hyvä menestys takaa sen, että oululaiset Teekkarit pääsevät tulevinakin Teekkariwappuina nauttimaan Wesibussin taatusti hurjasta, mutta samalla yhteiskunnallisesti vastuullisesta kyydistä.

Mikäli haluat saada aina tuoreimpaa tietoa Wesibussin mahdollista erikoisajoista, muista liittyä Facebook -ryhmäämme!