Beach Party & Rapujuhlat

Oulun Teekkariyhdistyksen hallitus ja Teekkarikiltojen puheenjohtajat kutsuvat sinut
viettämään hauskaa Teekkarihenkistä kesäpäivää ja näkemään kavereita pitkästä aikaa
lauantaina 11.8.!

Päivä alkaa Beach Partyillä Nallikarissa klo 12. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu ei-vakavamielinen beachvolley -turnaus. Paikan päälle voi tulla myös ihan vain seuraamaan pelejä, kuuntelemaan musiikkia, hengailemaan ja nauttimaan toivottavasti hyvästä säästä ja Suomen vähälumisesta kesästä.

Pelaaminen tapahtuu 2 vs. 2 joukkueilla. Jos pelikaveria ei löydy ennakkoon, kannattaa tulla ajoissa paikan päälle ja kysellä, josko joku toinenkin on kaveria vailla. Lohkot jaetaan, kun tiedetään osallistujamäärä. Säännöt kerrotaan kaikille ennen pelien alkua. Voittajille on luvassa OTYn 50v. historiikkeja sekä lippuja OTYn syksyn tapahtumiin!

Pelit alkavat klo 12 ja turnaukseen ilmottautuminen tapahtuu 11.30 alkaen kenttien luona. Olettehan ajoissa paikalla ettei aikataulu veny. Ei pääsymaksua.

Pelien jälkeen iltaa on hyvä siirtyä viettämään Teekkaritalolle, missä Oulun Teekkariyhdistys ja Oulun Teknillinen Seura järjestävät perinteiset Rapujuhlat klo 19 alkaen. Jos et ole rapuja ennen suuhun pannut, sinua opastetaan kyllä.

Rapujen ja naisten lisäksi saunat ovat kuumana eli pyyhkeet mukaan.

Lisäohjeita ilmottautuneille sähköpostilla. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 10.7. klo 11.00 osoitteessa

www.oty.fi/rapujuhlat

Mukaan mahtuu 70 nopeinta.

Tervetuloa! Muistakaahan ulkoiluttaa lakkia kesänkin aikana!

 


 

OTY welcomes you to the Beach Party on Saturday the 11th of August at 12pm. Place is the Nallikari beach.

You can just come and hang out and enjoy the sun or take part in the non-serious beach volley tournament. Team size is 2 people and the teams’ registration starts 11:30am at the beach volley nets. No entrance fee.

Prizes include history book of OTY 50 years and tickets to OTY events next fall!
 

After games, OTY and OTS organize the traditional Rapujuhlat, which is a laid-back crab dinner party at Teekkaritalo starting at 7pm. Saunas are heated so take your own towels. 

Registration opens on Tuesday the 10th of July 11am on
www.oty.fi/rapujuhlat 

More info sent by email after registration. There is space for 70 people.

Welcome! Remember to wear Teekkarilakki!