Fuksit ovat saapuneet!

 

Nyt on taas se aika vuodesta.. Käytävät ovat täynnä pienenpieniä fuksipalleroita! Nuo joka vuosi nuoremmilta vaikuttavat suloiset otukset, joista kohta koulutetaan pesunkestäviä Teekkareita! 

 

Fuksi-infot ovat juuri meneillään vielä ensi viikon ja pian on aika fuksisuunnistuksen (20.9.), pitäkää silmänne auki, näistä kuullaan vielä netissä, Facebookissa, kaupungilla ja Talolla!

 

 

Fuksit pääsevät syksyn mittaan tutustumaan Teekkaritoimintaan lukuisien tapahtumien myötä, joista esimerkkinä mainittakoon fuksiurheilukisat ja fuksilauluilta (25.9.), Lakinlaskiaisten yhteydessä fuksilakitus (30.9.), kotiruokakurssi, Talotalkoot ja Renkaanvaihtotempaus. Lisää fuksitapahtumia löytyy fuksipassista ja fuksiopuksesta, joita jaetaan viimeistään alkuviikosta lopuille fukseille.

 

Toivotetaan kaikki fuksit oikein tervetulleiksi Teekkareiden joukkoon opettelemaan Teekkariutta ja autetaan heitä eteentulevissa ongelmissa! Tutustukaa fukseihin reippaasti, sillä sieltä löytyy hienoja tulevaisuuden Teekkareita!