Fuksisuunnistuksen vei Optiemin fuksijoukkue ”Hölgesbörgin Viimeiset Viikingit”

Fuksisuunnistus ohi! Aikamatkaajafuksit taistelivat läpi lukuisten (vale)rastien, sateen, vääristyneen aika-avaruusjatkumon sekä ruuhkaisten jonojen. TOP3-joukkueet vuonna 2013 ovat:

  1. Hölgesbörgin Viimeiset Viikingit
  2. Kieltolaittomat
  3. Mad Ark

Parhaasta asusta palkittiin Team Dinot. OTY ja Fuksijaos kiittää kaikkia osallistuneita ja onnittelee voittajia! Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

 

Suunnistus tulee ja menee aina liian nopeasti… Aika-arkistoista löytyy vielä nämä ohjeet fukseille:

Syksyn suurin fuksitapahtuma saapuu perjantaina! Teekkarifuksit päästävät luovan puolensa irti ja pukeutuvat annetun teeman mukaisesti. Tiimit muodostuvat kätevästi pienryhmistä tai jopa ryhmärajojen ja kiltojen yli! Rasteja kierretään koko päivä ja toivon mukaan suuresta määrästä fukseja edes osan suunnistustaidot riittävät loppubileisiin Dioneen löytämiseen. Dionessa on kaikille avoimet jatkot.

OTYn Fuksiohjaajan mukaan fuksien osallistuminen suunnistukseen ja hauskanpitoon ei ole vapaaehtoista, vaan pakollista. Silleen kivasti! Teema on tänä vuonna ”Aikakone toiseen maailmaan”.

Fuksit: Teeman ideana on kuvastaa valitsemaanne aikakautta mahdollisimman hauskasti ja tunnistettavasti. Kiihdyttäkää itsenne siis 88 mailin tuntinopeuteen ja selvittäkää mihin vuoteen/vuosikymmeneen/vuosisataan/vuosituhanteen modifioitu DeLorean DMC-12 teidät heittää. Matkustustyyli on vapaa eli Tardis tai mikä tahansa muu aikakone on myös aivan kelpo väline, kunhan koko ryhmä löytää itsensä samalta aikakaudelta ja asukokonaisuus kertoo tarinan sitä arvostelevalle Fuksijaokselle. Älkää siis ostako omaa DeLoreania vaan pukeutukaa niin kuin olisitte kyseisen aikakauden aikalaisia. (Emme myöskään halua nähdä viittäkymmentä Tardista.)

Lähtö liukuvasti Teekkaritalolta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 13:45-15:30. Odotellessa voitte kehittää strategiaanne ja otattaa muistokuvan ryhmästänne studiopisteessä. Loppubileet Dionessa klo 21:00 alkaen.

Suunnistavat fuksit pääsevät ilmaiseksi yökerhon lämpimään. Muille lipunmyynti ennakkoon vihreiltä naulakoilta

ke 18.9. klo 10-14
to 19.9. klo 10-14 hintaan 3€ teekkaritarralla.

Hinta ovelta tai tarrattomille 5€.